IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Oplossingen

JPB IT Solutions biedt vele oplossingen voor uw bedrijf. Hieronder volgt een korte uiteenzetting van deze oplossingen, u kunt ook direct uw keuze maken in het menu. 

Private Cloud Desktop

Ondanks dat een Cloud werkplek zijn voordelen heeft, hoeft dit niet de beste oplossing voor u en uw bedrijf te zijn. Met een Cloud werkplek bent u nooit volledig eigenaar van uw data, het zal altijd ergens op de wereld in een datacenter opgeslagen staan.

Op websites van aanbieders van online werkplekken ontdekt u vaak een lage prijs, maar deze prijs bevat vaak alleen basis mogelijkheden. Wilt u eigen software gebruiken, dan kunt u er van uitgaan dat er extra kosten bijkomen voor een applicatieserver. Als er storing is bij uw internetprovider kan u niet bij uw data, laat staan werken.

VoIP

Telefonie vindt tegenwoordig vrijwel geheel plaats via een internet verbinding. Dit noemt men Voice over IP (VoIP). Hiervoor heeft u software nodig en hardware (VoIP toestellen). JPB levert de software en zal u assisteren bij het inrichten van de telefoonsoftware. Hierbij zijn veel interessante opties zoals Call flows en keuzemenu's mogelijk.

JPB IT Solutions durft te stellen dat ze met haar tarieven behoort tot de goedkoopste in de markt. Waarschijnlijk leidt invoeren van ons VoIP-systeem ook bij uw bedrijf tot een aanzienlijke kosten besparing.

Greep uit de applicaties

De applicaties die we bouwen zetten we modulair op, zo sluiten ze goed bij elkaar aan. Zo zijn ze per module op het basissysteem te kopen.

  • Urenregistratiesysteem;
  • Werkvergunningsysteem;
  • Intranet;
  • Toegangscontrolesysteem;
  • Documentmanagementsysteem;
  • Bezoekersregistratiesysteem;

Consultancy

Een werkplek inrichten is natuurlijk nog maar het begin van de automatisering van uw bedrijf. U heeft applicaties nodig die uw financiële administratie, projectadministratie, logistieke of andere bedrijfsprocessen automatiseren. Al deze programma’s kunnen geïnstalleerd worden op de door JPB ter beschikking gestelde lokale server.

Echter om tot een optimaal resultaat te komen zullen de applicaties ook moeten worden ingericht. Onze IT Consultants hebben minimaal een HBO opleiding en hebben zowel kennis van automatisering als van bedrijfseconomische processen.

Hardware

Een server maakt deel uit van van de private cloud desktop. U hoeft hiervoor niet extra te betalen.
JPB IT Solutions zorgt ook voor reparatie of vervanging indien de server defect is.

Om met de private cloud desktop te kunnen werken moet u de beschikking hebben over één of meerdere schermen, een toetsenbord met muis en een compacte computer (ook wel Thin Client genoemd). Veel klanten beschikken reeds over deze hardware. Indien u hier nog niet over beschikt kan deze worden gehuurd bij JPB IT Solutions voor een bedrag van € 17,50 per maand.

© JPB Groep B.V. 2024