IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Wilt u besparen op uw telefonie en niet inleveren op uw gesprekskwaliteit? VoIP via JPB IT Solutions biedt hierin de oplossing voor u. 

VoIP staat voor Voice over IP oftewel bellen over internet. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding en geschikte telefoons. De VoIP telefoons en bijbehorende basisstation kunnen we voor u verzorgen. Bekijk hier de hardware voor VoIP

Het enige wat er moet gebeuren is de telefoon aansluiten op stroom en JPB IT Solutions zorgt voor de juiste instellingen van het basisstation en de telefoonserver waar de telefoon verbinding mee maakt. Daarna kunt u direct bellen. Er hoeft dus geen ingewikkelde infrastructuur te worden aangelegd. We nemen het werk voor de inrichting uit uw handen!

 

Goedkoopste van Nederland

JPB IT Solutions biedt de voordeligste tarieven aan voor VoIP. Bij ons betaalt u per uitgaand gesprek geen starttarieven, alleen een vast bedrag per minuut. Hierdoor maakt het niet uit hoeveel gesprekken u voert, u bent altijd voordelig uit. Bij elke andere concurrent betaalt u wel voor de starttarieven. Zie hier de vergelijking met andere VoIP aanbieders

Tarieven 

Tarief per gebruiker =  €7,-
Eenmalige installatie kosten   =  €25,-
Porteren enkelvoudig nummer =  €10,-
Kosten nieuw nummer / nummerblok  =  €1 / €10
Starttarief =  0
Vast naar vast tarief   =  €0,20
Vast naar mobiel tarief =  €0,40
 

Efficiënter bellen

Met VoIP wordt het mogelijk uw telefonie efficiënt in te richten. We richten uw telefoonsoftware in met Call Flows, zodat u zelf kunt bepalen naar wie er gebeld wordt op welk telefoonnummer. Daarnaast is er de mogelijkheid om belgroepen te maken. Door middel van een applicatie op de smartphone kunnen we ervoor zorgen dat u overal bereikbaar bent en uitgaand kunt bellen. Er is veel mogelijk en JPB denkt graag met u mee om uw telefonie zo optimaal mogelijk te maken.

 

Functionaliteit en voordelen

  • Goedkoopste van Nederland
  • Call Flow Editor
  • Geen opzegtermijn
  • Eigen telefoonserver
  • Wereldwijd goedkoper bellen via een app op uw telefoon
  • Synchronisatie met gebruikerssysteem
  • Schaalbaar: telefonie groeit met uw bedrijf mee
 
 

© JPB Groep B.V. 2024