IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Private Cloud Desktop

Vindt u het belangrijk dat uw data veilig bij u blijft en u niet teveel hoeft te betalen voor ingewikkelde onveilige cloudoplossingen voor de werkplekken van uw werknemers? JPB IT heeft de oplossing met de Private Cloud Desktop.

In het hedendaagse bedrijfsleven wordt er regelmatig thuis en onderweg gewerkt. Vele aanbieders profileren zich met een oplossing, een online werkplek in de Cloud. Maar wat is een werkplek? Een werkplek is een virtuele omgeving waar u of uw werknemer kan werken achter een computer. JPB IT Solutions heeft een oplossing waar u de voordelen hiervan krijgt in uw eigen Private Cloud.

Eigen Server op uw locatie

U krijgt bij JPB IT Solutions een gratis server waarmee u en uw werknemer kunnen werken op de locatie van voorkeur. Op het bureau staat slechts een eenvoudige / energiezuinige mini-pc met beeldscherm, toetsenbord en een muis. Deze mini-pc maakt verbinding met uw server op uw eigen locatie zodat uw data altijd veilig bij u intern blijft. Het voordeel vergeleken met de Cloud werkplekken is dat u op uw locatie niet afhankelijk bent van het internet.

Flexibel werken

Dat de server op uw eigen locatie staat houdt niet in dat u slechts op die plek kunt werken. U kunt overal via een veilige VPN (Virtual Private Network) verbinding maken met uw eigen server, zodat u op diverse locaties kunt werken en toegang heeft tot uw data.

Goedkoopste werkplek van Nederland

JPB IT Solutions biedt verschillende werkplekken aan, zo zijn er werkplekken met Linux maar ook met Windows verkrijgbaar. Als klant van JPB IT Solutions heeft u de voordelen van de publieke Cloud in uw eigen Private Cloud en de meest voordelige prijs van Nederland. U heeft al een werkplek vanaf € 20,- per maand. Zie hier de vergelijking ten opzichte van de concurrenten.

Geen hoge investeringen

De werkplekken zijn flexibel omdat ze maandelijks opzegbaar zijn. Thuis werken is mogelijk en om uw data veilig te stellen wordt er dagelijks een back-up gemaakt. De Private Cloud Desktop werkplek is in combinatie met hardware te verkrijgen, bekijk hier de mogelijkheden. Hierdoor hoeft u geen grote investeringen te doen en wordt u maandelijks voorzien van een uitstekend functionerende all-in werkplek. Maandelijks weet u waar u aan toe bent en u komt niet voor verassingen te staan. Grote investeringen zijn dus niet noodzakelijk en u heeft geen omkijken naar licentiekosten. Hier is een overzicht te vinden de Werkplekken van JPB IT Solutions met de mogelijkheden.

© JPB Groep B.V. 2024