IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320
 • Previous
 • Next
 • Uw medewerkers vullen zelf hun uren in; meer inzicht en lagere kosten!

  Uw medewerkers vullen zelf hun uren in; meer inzicht en lagere kosten!

  Urenregistratie systeem

 • Als veilig werken hoog in het vaandel staat

  Als veilig werken hoog in het vaandel staat

  Werkvergunning systeem

 • Wij zijn er voor u.

  Wij zijn er voor u.

  Consultancy & product training

Over JPB IT Solutions

JPB IT Solutions biedt IT oplossingen aan op basis van OpenSource Linux. OpenSource software is veiliger dan Windows of andere Operatingsystemen. Het kan dus anders! Geen hoge eenmalige investering in software en geen jaarlijks terugkerende licentie kosten. Nu kan het zijn dat OpenSource software u weinig zegt, maar u werkt er waarschijnlijk dagelijks mee; Android en Apple werken ook op basis van OpenSource software.

Sommige applicaties werken enkel of deels op Windows, maar ook hier hebben wij oplossingen voor.

Goedkoper, betrouwbaarder en veiliger

Dat is Linux. Wij spreken uit ervaring. JPB IT Solutions is ontstaan uit de JPB Groep. Een groep van bedrijven in de Logistiek en Industriële dienstverlening. 5 jaar geleden is de JPB Groep overgestapt op OpenSource Linux. Met succes! Onze kosten zijn gedaald, de automatiseringssystemen zijn stabieler geworden en er zijn geen problemen met virussen.

Geen investeringen, alle contracten maandelijks opzegbaar

We zijn zo overtuigd van onze oplossingen, dat we geen investering van u vragen. Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar en u betaald per persoon. JPB IT Solutions levert u de benodigde hardware en software voor vaste maandbedragen, die ook nog eens tot de laagste behoren.

De "start-up gedachte"

Ontstaan

..uit de hoge automatiseringsbehoefte binnen de JPB Groep. Met lef kijken naar wat anders, beter of goedkoper kan. In veel gevallen een combinatie van opensource en organisatorische oplossingen.

Wie zijn wij?

IT door een andere bril

Een mix van mensen vanuit diverse achtergronden met affiniteit voor IT. Hierdoor kijken wij anders naar IT. Functionaliteit boven 'nice to have'. 

Wat maakt ons anders?

Kennis, jong & bevlogen

Wij denken optimaal vanuit uw bedrijf. Een oplossing komt na bevlogen inzet altijd in zicht. Wij zullen sturen op een oplossing die bij uw bedrijf past met geen tot weinig externe license fees.

© JPB Groep B.V. 2024