IT Solutions B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Werken bij JPB

Wij zijn een jong, hardwerkend team dat altijd op zoek is naar nieuwe kennis en ervaring om ons bedrijf nog verder te versterken. Binnen JPB krijg je hier veel ruimte en vrijheid voor. Er hangt een fijne, informele werksfeer binnen het bedrijf en iedereen staat er voor open om met je mee te denken of om met je te sparren.

 

Over JPB IT Solutions

JPB IT Solutions is een jong bedrijf ontstaan uit de JPB Groep. JPB Groep bestaat verder uit JPB Logistics en JPB Industrial Services. Deze bedrijven zijn onder andere gespecialiseerd in opslag van gevaarlijke stoffen, asbestsanering en dienstverlening aan de industrie. Met vijf locaties (Delfzijl, Farmsum, Winschoten, Emmen en Veendam) en het hoofdkantoor in Appingedam is de JPB Groep in het Noorden een grote speler binnen deze gebieden.

De bedrijven van de JPB groep kennen een hoog automatiseringsniveau. Bijna alle automatiseringssystemen worden door JPB IT ontwikkeld, geïmplementeerd en onderhouden. Deze processen zijn ondergebracht in een web-based SAAS applicatie onder de noemer CoreData. Enkele andere bedrijven maken nu al gebruik van CoreData. Het doel is om CoreData nu verder te vermarkten binnen dezelfde en nieuwe sectoren.

Het team van JPB IT bestaat uit gemotiveerde en talentvolle jonge mensen, ieder met een unieke achtergrond. Bij ons staan persoonlijke ontwikkeling en gedrevenheid centraal. Herken jij jezelf als iemand die snel kan schakelen en houdt van een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werkzaamheden

De kern van CoreData draait op een JavaScript (Vue) frontend en Ruby (on Rails) backend. Je voornaamste werkzaamheden zijn het doorontwikkelen en onderhouden van deze applicatie. Je helpt bij het oplossen van diverse problemen, signaleert proactief verbeteringen en bent in staat oplossingen helder uit te leggen. De eindgebruiker wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling van CoreData. Binnen de JPB groep is gevarieerde expertise direct aanwezig om waardevolle inzichten binnen ons UX proces te geven. Leesbare, onderhoudbare code staat centraal in ons ontwikkelproces en bevorderen wij door middel van reviews en tests (CI).

Wat bieden we

  • Een uitdagende voltijd functie met veel vrijheid binnen je werkzaamheden
  • Een dynamische, gezellige werkomgeving met jonge mensen
  • Een sterk moederbedrijf dat bereid is te investeren, zowel in het bedrijf als in jou
  • Actieve betrekking bij de groei en visie van het bedrijf
  • Uitstekend salaris incl. pensioenregeling en eindejaarsuitkering

Kennis en ervaring

  • Minimaal 2 jaar ervaring met Ruby (on Rails) of een vergelijkbare taal
  • Ervaring met RESTful JSON API is een pre
  • Ervaring met Linux en MySQL
  • HBO / WO werkniveau
  • Rijbewijs B (niet verplicht)

Contact

Kun jij je vinden in de bovenstaande punten dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@coredata.app.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© JPB Groep B.V. 2024