Industrial Services B.V.

Calamiteitenservice: +31(0)599-648320

Sinds 1 juli 1993 geldt in Nederland een verbod op productie, toepassing en hergebruik van asbest en asbesthoudende toepassingen. Dit, omdat als gevolg van blootstelling aan asbest verschillende vormen van asbestziekten kunnen optreden. Mesothelioom (asbestkanker) kan al veroorzaakt worden door een eenmalige blootstelling aan asbest. Asbestvezels zijn voor het blote oog onzichtbaar, waardoor u niet zelf kunt zien of alle vezels goed zijn verwijderd. Daarom is het essentieel dat u dit toevertrouwt aan een bekwame en gecertificeerde partij.

Deskundig asbestsanering

JPB Industrial Services is sinds 1996 een gecertificeerde partij in de asbestsanering. Veel van onze huidige werknemers zijn toen begonnen en beschikken nu over meer dan twintig jaar ervaring in het vak. Wij zijn in het bezit van de meest actuele certificaten (Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering, ISO, VCA) en werken sinds januari 2015 met LAVS. Dit Landelijk Asbestvolgsysteem is sinds maart 2017 verplicht. Speciaal voor saneren in het aardebevingsgebied beschikken onze werknemers over de training communicatie en gedrag.

JPB is gespecialiseerd in binnen sanering. Hierbij kunt u denken aan woningen, maar ook renovaties, monumentale panden, schepen en industrie. Asbest kan hierbij worden aangetroffen in rioolbuizen, cv-ruimtes, leidingisolatie, brandwerende beplating, gevels, dakbeschot, pakkingen, tegels, vloerafwerkingen en in schoorstenen.

Wat kunnen wij doen

  • Bemiddelen bij de asbestinventarisatie / sloopmelding
  • De planning en begeleiding van het project
  • Het zorg dragen van de afvoer door de overheid erkende verwerker
  • Verzorging van de vrijgave
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
 

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen doen. Neem contact op met de afdeling asbest voor een bezichtiging op locatie, of een afspraak op uw voorwaarden!

 

Neem contact op met Peter

Peter van Gennep
0599 - 648 320
06 - 1268 7466